ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από το 1989 κατασκευάζουμε, ανακαινίζουμε και δημιουργούμε για εσάς

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η JK Construction ιδρύθηκε στην Αθήνα και δραστηριοποιείται από το 1989 στο χώρο της μελέτης, κατασκευής και ανακαίνισης κτιριακών έργων. Αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες κατασκευαστικές εταιρείες και διαθέτει εκατοντάδες επιτυχημένα έργα στο ενεργητικό της καθώς και πληθώρα ικανοποιημένων πελατών, τόσο καταξιωμένων επαγγελματιών όσο και ιδιωτών.

Η JK Construction διαθέτει πολυετή εμπειρία στις μοντέρνες κατασκευές και τις καινοτόμες ανακαινίσεις και αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό διαμερισμάτων, συγκροτημάτων αστικής δομής, μονοκατοικιών, εξοχικών κατοικιών καθώς και επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων και άλλων κτιρίων σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός της JK Construction είναι η κατασκευή έργων υψηλής ποιότητας και στόχος της η υπέρβαση των προσδοκιών, η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της σε όλα τα επίπεδα και φυσικά η εγγύηση του αρτιότερου αποτελέσματος για τα έργα που αναλαμβάνει.

Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας

Παραμένουμε προσηλωμένοι στη διαρκή βελτίωση

Είκοσι χρόνια εμπειρίας και επαγγελματικής πορείας

Ξεχωριστά έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής

Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε για εσάς

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Διαθέτουμε ένα δυναμικό portfolio επιτυχημένων κτιριακών έργων και ικανοποιημένων πελατών καθώς λειτουργούμε πάντα με αξιοπιστία, διαφάνεια και επαγγελματισμό. H ομάδα μας εγγυάται την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε έργου που αναλαμβάνει, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό και τις προδιαγραφές που ορίζονται σε συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη. Χρησιμοποιούμε πάντα υλικά υψηλής ποιότητας με αντοχή και διάρκεια στο χρόνο, ενώ προσφέρουμε στους πελάτες μας πλήρη υποστήριξη καθ΄ όλη τη διάρκεια υλοποίησης των κτιριακών έργων.

Δεσμευόμαστε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία κάθε κτιριακό έργο που αναλαμβάνουμε εντός του χρονοδιαγράμματος που έχουμε εξ’ αρχής συμφωνήσει με τους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε τη βέλτιστη τεχνολογία και τα πιο σύγχρονα υλικά και εργαλεία ώστε να διασφαλίσουμε πως όλες οι εργασίες εκτελούνται τάχιστα και με ακρίβεια. Ο κλάδος που δραστηριοποιούμαστε ανανεώνεται και αναβαθμίζεται διαρκώς, καθώς νέες μέθοδοι και υλικά κατασκευής γίνονται διαθέσιμα. Ακολούθως, η JK Construction προσανατολίζεται στη συνεχή ενημέρωση των στελεχών της και τη διαρκή εκπαίδευση των ανθρώπων της με μοναδικό στόχο το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε κτιριακό έργο που αναλαμβάνει.

Η ειλικρίνεια, η αξιοπιστία και η πλήρης διαφάνεια αποτελούν τις εταιρικές μας αξίες και είναι το βασικό κλειδί της επιτυχίας μας. Εργαζόμαστε πάντα με ακεραιότητα και αίσθημα δέσμευσης και ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, την κοινωνία και τον άνθρωπο. Η JK Construction αναλαμβάνει ενεργά το ρόλο της, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, με δραστηριότητες που έχουν ως απώτερο σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την προσφορά. Κάθε δραστηριότητά μας καθοδηγείται από την ηθική, η οποία αποτελεί βασικό στοιχείο της εταιρικής μας κουλτούρας και διασφαλίζει την αμεροληψία, την πλήρη διαφάνεια και το σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Οι εταιρικές αξίες της JK Construction είναι πρωταρχικός παράγοντας στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και αποτελεί κομβικό σημείο για την επίτευξη άριστων και μακροχρόνιων συνεργασιών.

Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα αποτελεί η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με πελάτες και συνεργάτες σε συνδυασμό με την παροχή κτιριακών έργων ύψιστης ποιότητας και τον σεβασμό τόσο στο περιβάλλον όσο και τον άνθρωπο.

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;