Κατοικία στην Γλυφάδα

JK Construction / Κατοικία στην Γλυφάδα

Κατοικία στην Γλυφάδα

Άλλο ένα μη κατοικήσιμο κτήριο που ανέλαβε η εταιρεία μας, το οποίο ήταν ερειπωμένο και μισογκρεμισμένο ήταν μια βίλα στη Γλυφάδα. Αναλάβαμε να της ξαναδώσουμε ζωή και την αίγλη που είχε όταν πρωτοκτίστηκε.

Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην κεντρική είσοδο ώστε να φαντάζει εντυπωσιακή και να δίνει την αριστοκρατική νότα που αρμόζει στον νεοκλασικό ρυθμό του σπιτιού. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε έναν καινούργιο περιβάλλοντα χώρο, τοποθετώντας μαρμάρινους διαδρόμους και σε όλο το υπόλοιπο, φυτέψαμε γκαζόν και κάποια διάσπαρτα φυτά. Έπειτα κατασκευάσαμε κεραμοσκεπές για να δώσουμε χρώμα και δροσιά στο κτήριο.

Στο εσωτερικό του σπιτιού προσέξαμε ιδιαίτερα το σαλόνι, το οποίο φτιάχτηκε έχοντας ως βασικό στοιχείο τη δρύινη επένδυση. Επίσης όλες οι πόρτες του σπιτιού περιμετρικά ντύθηκαν με μάρμαρα Διονύσου Τέλος επισκευάσαμε το εξωτερικό του κτηρίου όπου διακοσμήσαμε τους τοίχους με μαρμάρινα σχέδια. Η συγκεκριμένη κατοικία χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους της περιοχής ως το «διαμάντι της γειτονιάς».

Category:

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ